14 dagen bedenktijd
 
De tevredenheid van onze klanten is voor ons groot van belang. Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan doen wij ons uiterste best om u alsog een tevreden klant te maken en bieden we u daarvoor passende mogelijkheden aan.

U kunt uw artikelen binnen 14 dagen bij ons aanmelden voor retourneren.  Start uw retourzending door het onderstaande herroepingsformulier in te vullen. U kunt hierbij kiezen voor een vervangende product of voor teruggave van het aankoopbedrag. Na het aanmelden heeft u nogmaals een periode van 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren. Onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, betalen wij uw orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
Kunt u geen retouraanvraag starten, maar voldoet uw product wel aan de Algemene Voorwaarden om te retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt u graag verder.1. Download onze herroepingsformulier:
voor PDF bestand klik hier
voor Word bestand klik hier

2. Print het formulier uit en vul deze volledig in zodat wij uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken.  

3. Stuur het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert naar onderstaand adres.

Maxana.nl
Bachplein 472
3122 KP Schiedam

4. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen en verwerkt hebben.Heeft u verder nog vragen? Bekijk dan gerust onze contactpagina