Onze levertijden
Altijd gratis verzending!


De levertijd va je bestelling vinden wij natuurlijk heel erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat alle bestellingen die vóór 23.00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog gratis verzonden. U heeft uw bestelling dan de volgende dag in huis.

Dit houdt dus in dat je de bestelling in meeste gevallen de volgende werkdag in huis hebt (binnen Nederland, en ook op zaterdag). Al is dat ook afhankelijk van onze vervoerder PostNL. Voor leveringen naar Belgische klanten geldt bij een verwachte levertijd van 2-3 werkdagen.

Belangrijke mededeling door Coronavirus

Let op: Door coronavirus kan de levertijd voor Nederland momenteel oplopen tot 3 dagen. (Belgie tot 5 dagen)
Uit praktijk gebeurt dit zelden, maar dan bent u op de hoogte.
Alle bestellingen (indien leverbaar) worden wel dagelijks door ons verwerkt en verzonden, echter vragen wij om jullie begrip hiervoor.

LET OP: Het is mogelijk dat u ook een verzendbevestiging krijgt op zaterdag of zondag, dit houdt in dat uw bestelling is verwerkt maar pas maandag wordt opgehaald door postnl waardoor de bestelling volgens postnl dinsdag (de volgende dag) bezorgd wordt (Op dit moment is ook bij Postnl erg druk)  Wegens drukte werken wij op dit moment ook in het weekend om voor u de service te verlenen zoals u gewend bent. Wij hopen graag om uw begrip waarvoor dank.

 

Levering binnen Nederland en naar Belgie

   Besteld vóór 23:00 uur op       Levering binnen Nederland       Levering naar België   
Maandag  Dinsdag Donderdag
Dinsdag Woensdag Vrijdag
Woensdag Donderdag Zaterdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag  Zaterdag Dinsdag
Zaterdag  Dinsdag Woensdag
Zondag  Dinsdag Donderdag