Betaalmethodes


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent dan af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al gewend bent.


Ook kun je er voor kiezen om via een bank overschrijving je aankoop te betalen. Instructies en bankgegevens krijg je automatisch toegestuurd zodra de bestelling is geplaatst. Houdt er echter wel rekening mee dat het aantal werkdagen kan duren tot de betaling bij ons binnen is en je bestelling verzonden wordt.


Een SOFORT Banking transactie is een directe overschrijving net zoals bijvoorbeeld iDeal, waarbij de klant gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren. Het betalingsproces bij een transactie via SOFORT Banking vindt real-time plaats, waardoor Vamio.nl snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling kan verzenden.


Bancontact is de meest bekende betaalmethode in België. Gebruikers hebben dan een fysieke betaalkaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is daarnaast geschikt voor zowel online als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn natuurlijk aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk, net zoals bijvoorbeeld iDeal in Nederland. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.